Midsommarvärme & vattenlekar

Styrelsen önskar alla medlemmar en god fortsättning på midsommarhelgen! Vädret ser ut att bli fantastiskt de närmaste dagarna så vi hoppas se alla på plats på området och se grödorna och blommorna skjuta i höjden.

Tyvärr hade vi också en mycket otrevlig incident på området där en medlem, som kan alla regler, försökte tala om för andra vuxna besökare att koloniområdet inte är en vattenlekpark där barn fritt får använda föreningens vatten för att spola ner varandra och vägarna.

Medlemmen kände sig hotad av de vuxna besökarna som uppenbarligen inte förstår reglerna eller har koll på sina barn. Fullkomligt oacceptabelt! Alla medlemmar ska känna till reglerna och informera sina gäster. Koloniområdet är inte en offentlig lekpark!

Förra året blev vattenräkningen nästan 17000 kr. Vårt gemensamma kommunala vatten är enbart till för bevattning av grödor, ej för vattenlek. Medlemmarna kan och ska själva samla regnvatten som kan användas till lekar. Styrelsen kommer nu att vidta åtgärder som kan innefatta varningar, och om reglerna för bevattning fortfarande ej följs, kan uteslutning ur föreningen i värsta fall bli följden.

/ Styrelsen /