Städdagarna (nästan) avklarade

Tack till alla som ställde upp på städdagarna! På lördagen 21 maj var det ca 20 medlemmar inklusive nästan hela styrelsen som ställde upp och jobbade med området, men på söndagen verkade ångan ha tagit slut nästan helt. Det är inte en godkänd uppslutning. Vi fick i alla fall gräset klippt, långt gräs slaget vid diken, hyggligt rensat bakom lott 26 – 50 och toaletten städad invändigt.

Vi kommer att fixa mer i toaletterna så att det finns utrustning för att rengöra ordentligt vid behov. Nu finns i alla fall tvål och soppåsar i papperskorgarna. Torkpapper till händer kommer snart. Toaletthuset kommer snart också att målas utvändigt.

Sopcontainern var populär, men INGEN verkar veta hur man packar den. Första dagen blev den överfull med 75% luft och vi var tvungna att ödsla en massa tid och kraft på lördagen att lasta ur och packa om. OM det blir flera containrar så kommer ingen få kasta direkt i den utan vi kommer att ha en container-”polis” som får bestämma.

Till höstens städdag måste ni ställa upp bättre. Städdagar är obligatoriska och ni bryter mot ert avtal med föreningen om ingen från ert hushåll kommer och hjälper till. Vi kommer att ha en bättre planering till höstens städdag så vi vet vad som ska göras, och ni kommer att få chansen att anmäla vad ni vill/kan göra i god tid innan. Boka kalendern lördag 15 oktober! Fråga släkt och vänner om de kan ställa upp om ni har förhinder.

/ Styrelsen /