Den 31:a maj kommer med raketfart!

Vi får påminna om kommunens krav på 80% odlingsyta och uppstädad lott till 31/5. Se punkt 3 i ert nyttjanderättsavtal. Den som inte har ordnat till detta innan kommunen går sin syn tidigt i juni kommer inte att få fortsätta vara kolonist på området. Vi ser tyvärr att det finns flera lotter där man inte ens har börjat med att få bort gräsmattorna och berett jord så man kan odla, sätta blommor eller buskar.

Hyr eller låna en jordfräs och gör jobbet nu! Styrelsen kan inte göra detta jobb åt enskilda medlemmar!

Ni som inte klarar av kommunens krav enligt avtal kommer att sitta med en stuga på mark som ni inte kommer att ha rättighet att använda efter 30/6. Ni vill inte ha denna huvudvärk med tanke på att intresset att överta lotter är svagt!

/ Styrelsen /