Ny vaktmästare (uppdaterat 26/5)

Anemonen har nu utsett en vaktmästare för koloniområdet – Janne Mattson, lott 10, tel 079 031 11 15. Snälla lämna meddelande på röstbrevlåda eller SMS. Janne har sitt vanliga arbete och kan inte förväntas svara närhelst man ringer.

Kontakta Janne i första hand för fel på gemensam utrustning.
• Läckande vattenkranar / ledningar
• Toaletten (toapapper, tvål, torkpapper, dörrlås / nycklar, ostädat, vattenläcka etc)

Janne ansvarar för att städdagarna organiseras, håller koll på gemensam utrustning, samt att det finns medlemmar som håller toaletten städad och gräsmattan klippt. Det betyder inte att han gör allt jobb själv. Alla medlemmar förväntas hjälpa till!

Uppdaterat 25/5:
Jan Chamoun, lott 58, ansvarar för gräsklippning på gemensamma området.
Anthony Arminio, lott 14, ansvarar för att toaletterna hålls i god ordning.

/ Styrelsen /